,,Být zdravý a fit není hloupý nápad nebo trend, ale životní styl,“ říká náš Challenge Master Igor
Blog

,,Být zdravý a fit není hloupý nápad nebo trend, ale životní styl,“ říká náš Challenge Master Igor

13. 3. 2024

Moc dobře víme, že každý z vás má svůj příběh. Že za každým z účastníků našich výzev stojí jedinečná cesta, která v sobě nese pořádný kus síly a odhodlání. Z vašich sdílených zážitků vidíme, že realita za virtuálními částmi našich výzev nejsou jen čísla, ale hlavně plno pestrých a neuvěřitelných zážitků. 

Vaše příběhy jsou vzájemnou inspirací. Nejen pro účastníky, ale i pro nás samotné, abychom vytvářeli další nové výzvy, které vás budou motivovat, posouvat, a hlavně bavit ještě více. Nic totiž nemotivuje lépe než zkušenosti těch, kteří jsou v tom společně s námi. 

Proto jsme se zeptali Igora Šmelka, který na pár otázek k loňskému úspěšnému dokončení všech výzev odpověděl. A jelikož nám právě probíhá první výzva tohoto roku, může to pro vás být připomenutím, že každý z vás má potenciál, aby dosáhl takového osobního úspěchu. Užijte si to, pusťte se do toho a nechte se inspirovat.

Loni jsi získal titul Challenge Master za pravidelné účasti v našich výzvách. Jak ses o nás dozvěděl a co tě přimělo zapojit se? 

O Virtuální Challenge jsem se dozvěděl z internetu náhodně. Rád se zapojuji do různých soutěží i výzev, protože sport miluji o dětství. 

Co tě nejvíce motivuje k účasti ve výzvách? 

Ve výzvách mě motivuje každodenní pohyb a udržení fyzické i psychické kondice.

Jaký druh aktivity preferuješ, běh, chůzi, jízdu na kole, nebo něco jiného a proč?

Ve výzvě preferují běh, chůzi nordic walking nebo jízdu na kole, protože mi to udržuje v mém věku skvělou kondici. Navíc díky těmto aktivitám můžu navštívit různá krásná místa (např. přírodu v okolí i naše památky). 

Jakou roli hraje pro tebe sport a pravidelný pohyb v běžném životě? 

Sport i každodenní pohyb je podpora zdraví, udržení zdravého životního stylu, radost ze života i navazování přátelství mezi lidmi. 

Jaké jsou největší překážky, s nimiž ses setkal během účasti ve výzvách a jak se s nimi vypořádáváš? 

Překážky zatím nemám, zkrátka si čas na pohyb každý den najdu.

Co bys poradil ostatním, kteří váhají se zapojením do Virtuální Challenge? Proč bys doporučil ostatním účastnit se výzev? 

Být zdravý a fit není hloupý nápad nebo trend, ale životní styl.“ ... Motivace je to, díky čemu začnete a zároveň v životě dosáhnete každého vašeho cíle. A to je vítězství!

Poděl se a pošli to ostatním

Výpis článků