Propojení aplikací
Blog

Propojení aplikací

3. 12. 2021

Máme pro tebe přichystanou jednu velkou novinku. Aby bylo plnění tvé výzvy ještě jednodušší a neztrácel/a jsi čas nahráváním kilometrů do svého profilu, můžeš si nově propojit vybrané sportovní aplikace a tvá aktivita se ti bude automaticky přidávat k výzvě. Jak na to ti popíšeme níže.

Jak propojím svůj účet s profilem ve sportovní aplikaci/hodinkách?

Přihlas se do svého účtu a přejdi na sekci Propojení. Vyber si aplikaci, kterou chceš s účtem na Virtuální Challenge propojit a projdi proces připojení. Vše je na pár kliků a za chvíli máš hotovo. 

Jakmile budeš mít propojeno, všechny budoucí aktivity se ti budou již přičítat k aktuální výzvě, do které budeš přihlášený/á. Je potřeba pamatovat také na to, že ve svých hodinách/sportovní aplikaci musí být druh aktivity stejný, který je právě pro danou výzvu povolený. Pokud by např. výzvu bylo možné plnit pouze pomocí běhu a chůze a ty bys zaznamenával/a běžky, aktivita se ti nepřičte. 

Standardně by mělo dojít k načtení kilometrů během pár minut. Pokud by se však tvé kilometry neobjevily u výzvy ani do několika hodin, podívej se, zda máš vše správně propojeno, druh aktivity odpovídá těm ve výzvě a nastavení pro jednotlivé aplikace odpovídá požadavkům, které si můžeš přečíst níže. Pokud by i tak kilometry chyběly, stále je můžeš nahrát manuálně. Kdyby se problém s načítáním kilometrů opakoval, napiš nám na info@virtualnichallenge.cz.

Strava

Pokud používáš aplikaci Strava, je potřeba, aby viditelnost tvých aktivit byla Veřejná (Everyone) nebo pro Sledující (Followers). Pokud by byla uložena pouze pro tebe, do účtu na Virtuální Challenge se ti nespáruje. K párování by mělo docházet každých 10 minut. Případně dodatečné synchronizace probíhají po půlnoci. Zkontroluj si tak vždy svůj stav kilometrů další den.

Garmin

Pokud používáš hodinky Garmin a jejich aplikaci, propojení je ještě jednodušší. Do tvé výzvy se přičtou všechny budoucí aktivity z Garmin Connect, které budou mít stejný druh aktivity, jaký je ve výzvě povolen. Nastavení viditelnosti a soukromý v Garmin Connect na synchronizaci nemá vliv. 

Poděl se a pošli to ostatním

Výpis článků